Чак чак

Чакчак

Құрамы:
1 жұмыртқа
3 ас қасық сүт
Шым шым тұз
Ұн керегінше
Сгущенка
Жержаңғағы керегінше

8
Дайындалуы:

жұмыртқа,тұз,сүтті қосып араластырып,керегінше ұн қосып,жұп жұмсақ қамыр илейміз. Бетін жауып 20 мин қойып қоямыз.Қайта алып жақсылап басамыз. Сосын қайта бетін 20минға жауып қоямыз.абден иі қану керек.сосын жұқа етіп жайып. Суреттегіндей кесіп майға қуырамыз. Барлығын пісіріп алған соң ұсақталған жержаңғағыңызды қосып,сгущенка қосып жақсвлап араластырасыз. Дайын ас болсын 🌹sous-chatni-02

Ведите ваш е-майл:

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *